Uitzending
MAX Vakantieman - Chaos op Schiphol: gaat je vlucht wel door?

Chaos op Schiphol: gaat je vlucht wel door?

MAX Vakantieman

20-6-2022

| 586 x bekeken | 0 reacties
6
De onrust en chaos op Schiphol is groot. De luchthaven heeft aangekondigd deze zomer vluchten te moeten schrappen wegens personeelstekort. Jeanine Janssen en Hendrik Noorderhaven van EUclaim praten ons bij. * Sunweb-directeur Mattijs ten Brink vindt dat we minder en bewuster moeten vliegen. * Gemeentes hebben het druk, met als gevolg dat je soms lang moet wachten op een afspraak. Verslaggever Nhung Dam neemt de proef op de som en komt tot de conclusie dat er veel verschil zit tussen gemeentes. * De Mystery Guest slaapt in een hotel in de stad van de liefde: Parijs. * Kijkers kunnen met hun vragen terecht in de rubriek Beste Vakantieman.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel Chaos op Schiphol: gaat je vlucht wel door? werd uitgezonden op maandag 20 juni door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • MAX Vakantieman - Groeten van MAX terug als

    Groeten van MAX terug als

    26-5-2019

    Groeten van MAX keert vanavond terug op tv-zender NPO 1 als MAX Vakantieman, verwijzend naar het oude RTL4-programma De Vakantieman. In het programma helpt Sybrand Niessen bij het zoeken naar oplossingen voor…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten