Uitzending
MAX Vakantieman - Kleine fout in boeking? Grote extra rekening!

Kleine fout in boeking? Grote extra rekening!

MAX Vakantieman

16-8-2021

| 1190 x bekeken | 0 reacties
6
Varen is ontzettend populair en dat betekent grote drukte op de Nederlandse wateren. Sjaak van Oosten, vaartoezicht bij de politie-eenheid Den Haag, geeft belangrijke tips. * Als je een vakantie boekt en het is een definitieve boeking dat zit je er als consument gelijk aan vast. Met Frank Oostdam, directeur van de ANVR bespreken we dit probleem. * In 2019 gaat een groepsreis door het nationale park Selous in Tanzania goed mis. In hoeverre is een reisorganisatie verantwoordelijk bij een incident met grote gevolgen? We bespreken de zaak met letselschadejurist Maarten Klok, hij voerde de zaak namens de gedupeerden.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel Kleine fout in boeking? Grote extra rekening! werd uitgezonden op maandag 16 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • MAX Vakantieman - Groeten van MAX terug als

    Groeten van MAX terug als

    26-5-2019

    Groeten van MAX keert vanavond terug op tv-zender NPO 1 als MAX Vakantieman, verwijzend naar het oude RTL4-programma De Vakantieman. In het programma helpt Sybrand Niessen bij het zoeken naar oplossingen voor…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten