Uitzending
MAX Vakantieman - We mogen weer op vakantie!

We mogen weer op vakantie!

MAX Vakantieman

5-7-2021

| 1505 x bekeken | 0 reacties
6
In dit nieuwe seizoen van MAX vakantieman gaat Sybrand Niessen samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen weer op zoek naar oplossingen voor vakantieproblemen.

We mogen weer op vakantie. Na anderhalf jaar vol beperkingen lijkt het erop dat we weer veilig de grens over kunnen. We kijken vooruit met Dirk Jan Nieuwenhuis van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Op 6 april ging D-reizen failliet. Het is een van de grootste faillissementen in de Nederlandse reissector ooit. Vele duizenden mensen zijn gedupeerd. Hoe kijkt Erik Jan Reuver, directeur van de Stichting Garantiefonds Reisgelden naar het faillissement? Ook met Steven van der Heijden, directeur van Corendon praten we over het faillissement.

In Groeten uit Holland gaan we op zoek naar de magie van een vakantie in eigen land.

En Koen is er dit jaar ook bij! Hij gaat lekker kamperen.

In deze uitzending van MAX Vakantieman was Steven van der Heijden te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel We mogen weer op vakantie! werd uitgezonden op maandag 5 juli door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • MAX Vakantieman - Groeten van MAX terug als

    Groeten van MAX terug als

    26-5-2019

    Groeten van MAX keert vanavond terug op tv-zender NPO 1 als MAX Vakantieman, verwijzend naar het oude RTL4-programma De Vakantieman. In het programma helpt Sybrand Niessen bij het zoeken naar oplossingen voor…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten