Uitzending
MAX Vakantieman - Hoe zit het als je de borg niet terugkrijgt?

Hoe zit het als je de borg niet terugkrijgt?

MAX Vakantieman

24-8-2020

| 1097 x bekeken | 0 reacties
6
Het is deze zomer op de Nederlandse wateren drukker dan ooit. En dus heeft de waterpolitie het ook druk. Wij mochten mee op patrouille. * Als je een voertuig of onderkomen huurt, betaal je vaak borg. Maar wat moet je doen als de borg (onterecht) wordt ingehouden, omdat je schade zou hebben veroorzaakt? Martijn Witvliet van het Europees Consumenten Centrum legt uit. MAX Ombudsman Jeanine Janssen geeft tips hoe dit soort problemen te voorkomen zijn. * In Groeten uit Holland laten we zien hoe Nederland vakantie viert. We zijn op het voormalige eiland Urk. * Je hebt een leuke trip geboekt naar het buitenland, maar een wijziging door de luchtvaartmaatschappij gooit ineens roet in het eten. Met Martijn Witvliet en Jeanine Janssen zoeken we naar de oplossing. * Onze Koen heeft een bijzondere ontmoeting in het buitenland.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel Hoe zit het als je de borg niet terugkrijgt? werd uitgezonden op maandag 24 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • MAX Vakantieman - Groeten van MAX terug als

    Groeten van MAX terug als

    26-5-2019

    Groeten van MAX keert vanavond terug op tv-zender NPO 1 als MAX Vakantieman, verwijzend naar het oude RTL4-programma De Vakantieman. In het programma helpt Sybrand Niessen bij het zoeken naar oplossingen voor…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten