Uitzending
MAX Vakantieman - In quarantaine tijdens je vakantie

In quarantaine tijdens je vakantie

MAX Vakantieman

9-8-2021

| 1656 x bekeken | 0 reacties
5
Bosbranden teisteren Zuid-Europa en de Balkan. Suzan de Wit van alarmcentrale Eurocross Assistance vertelt erover. * Studenten Rosalie en Meike vertrekken voor een zonvakantie naar Bulgarije. Op de dag voor vertrek terug naar Nederland test Meike positief op corona. Omdat ze vinden dat de reisorganisatie steken laat vallen schakelen ze de hulp van MAX vakantieman in. * Voor de Familie Hilgers eindigt hun vakantie al voordat deze is begonnen. Bij aankomst op het vliegveld van het Griekse Samos test dochter Quinty positief. MAX Ombudsman Jeanine Janssen gaat in gesprek met Steven van der Heijden van Corendon.

In deze uitzending van MAX Vakantieman was Steven van der Heijden te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel In quarantaine tijdens je vakantie werd uitgezonden op maandag 9 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • MAX Vakantieman - Groeten van MAX terug als

    Groeten van MAX terug als

    26-5-2019

    Groeten van MAX keert vanavond terug op tv-zender NPO 1 als MAX Vakantieman, verwijzend naar het oude RTL4-programma De Vakantieman. In het programma helpt Sybrand Niessen bij het zoeken naar oplossingen voor…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten