Uitzending
M. - 3-6-2020

3-6-2020

M.

301 x bekeken | 1 reacties
5
Wibi Soerjadi en Famke Louise: een unieke combinatie op ons M-podium. Grote kans dat je deze twee artiesten niet een, twee, drie aan elkaar had gekoppeld. Toch staan ze op ons We'll Meet Again-podium en verzorgt de bekende pianist de muzikale begeleiding van het nummer Jouw Moment. Hoe is deze samenwerking tussen de zangeres en pianist tot stand gekomen?

Het is de sterfdag van bokslegende Muhammad Ali, wat was zijn kracht? Ali maakte een onuitwisbare indruk op Lucia Rijker, Remy Bonjasky en Arnold Vanderlyde. In hoeverre is zijn strijd van toen hetzelfde als de strijd van nu? We bespreken het.

Journalisten Floor Bremer en Sven Kockelmann praten na over de persconferentie. Het was weer tijd voor een corona-update van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. We praten verder met politiek journalist voor RTL Nieuws Floor Bremer en journalist en presentator Sven Kockelmann.

In deze uitzending van M. waren Arnold Vanderlyde, Lucia Rijker, Remy Bonjasky, Sven Kockelmann en Wibi Soerjadi te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op woensdag 3 juni door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie