Uitzending
M. - 1-6-2020

1-6-2020

M.

379 x bekeken | 0 reacties
5
Hoe de wereld in opstand komt tegen racisme. Op verschillende plaatsen vinden vandaag demonstraties plaats om aandacht te vragen voor racistisch politiegeweld in Amerika en Europa. Ook op de Dam in Amsterdam. Clarice Gargard, Akwasi en Sosha Duysker komen rechtstreeks van deze antiracisme manifestatie en schuiven straks aan.

Is genoeg nu echt genoeg? We bespreken de situatie in Amerika. We bespreken met Natacha Harlequin, Twan Huys en Christiaan Triebert de laatste stand van zaken over de situatie in Amerika.

Een legendarische samenwerking: Jett Rebel produceert comebackalbum Hall & Oates. 'You make my dreams come true', zong het iconische eighties-popduo Hall & Oates en wist daarmee een plekje te veroveren in ons collectief geheugen! Daryl Hall en John Oates zijn momenteel druk bezig met hun comebackalbum, en daarmee maken ze in ieder geval één droom werkelijkheid: die van zanger Jett Rebel. Hij neemt de productie van het album voor zijn rekening. Hoe hij dit voor elkaar kreeg? Hij is te gast.

In deze uitzending van M. waren Akwasi, Sosha Duysker en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op maandag 1 juni door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie