Uitzending
M. - 29-4-2020

29-4-2020

M.

420 x bekeken | 0 reacties
5
'Confettiregen' maakt veel los, lezers van het boek vertellen waarom. Val ik op hetzelfde geslacht? En zo ja, wat vindt mijn omgeving daarvan? Het kunnen de meest confronterende vragen uit je leven zijn. Schrijver Splinter Chabot worstelde, net als veel anderen, met zijn identiteit en schreef het boek Confettiregen. En dat bleef niet onopgemerkt. Reacties van lezers stroomden binnen. Ze vonden herkenning in de autobiografische verhalen van Splinter. Samen met een paar lezers van het boek bespreken we de zoektocht en de herkenning.

Ronald van der Kemp modepionier: eerste modeshow in tijden van social distancing. Jij was al bang dat de modeshows niet meer zouden passen in 'het nieuwe normaal'? Ronald van der Kemp, die grootheden als Michelle Obama en Gigi Hadid kleedt, bewijst het tegendeel en is daarmee de eerste modeontwerper die zijn show helemaal coronaproof heeft getoond aan de wereld.

Theaterbezoek in een anderhalvemetermaatschappij, hoe doe je dat? Iedereen moet zich houden aan deze harde regel, maar is dat eigenlijk wel haalbaar in de cultuursector? Samen met presentator Cornald Maas, directeur van het Koninklijk Theater Carré Madeleine van der Zwaan en theaterproducent Hans Cornelissen bespreken we de laatste stand van zaken.

In deze uitzending van M. waren Cornald Maas en Hans Cornelissen te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op woensdag 29 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie