Uitzending
M. - 28-4-2020

28-4-2020

M.

1190 x bekeken | 0 reacties
5
Hij was de langstzittende westerse journalist in Iran, totdat Thomas Erdbrink vorig jaar van de Iraanse autoriteiten plotseling te horen kreeg dat hij zijn werk niet meer mocht uitvoeren. Hij zat maar liefst een jaar lang thuis in 'zijn' Teheran, maar inmiddels heeft hij een nieuwe werkplek. The New York Times bood hem een baan als als correspondent Noord-Europa.

Met de verkiezingen in aantocht wordt de Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden beschuldigd van aanranding. Het campagneteam achter Biden ontkent, maar toch moet hij zich nu publiekelijk uitspreken. Vanavond vertelt Amerikadeskundige Twan Huys welke gevolgen dit heeft voor de positie van Biden.

De Netflix-documentaireserie 'The Last Dance' volgt het laatste jaar van Michael Jordan bij de Chicago Bulls. De spelers en staf van het team gaven toestemming om de camera's het hele seizoen toe te laten, zelfs in de kleedkamer. Zo krijgen we een unieke inkijk in het leven van Michael 'air' Jordan. Basketballers Chatilla van Grinsven en Francisco Elson vertellen samen met voormalig schaatskampioen Mark Tuitert waarom hij zo'n iconische sportlegende is.

Vanavond staat singer-songwriter Selah Sue op ons 'We'll Meet Again' podium. De Belgische zangeres brengt na vijf jaar weer nieuwe muziek uit: 'You' is de eerste single van haar nieuwe ep 'Bedroom'.

In deze uitzending van M. waren Francisco Elson, Mark Tuitert, Selah Sue, Thomas Erdbrink, Twan Huys en Chatilla van Grinsven te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op dinsdag 28 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie