Uitzending
Levenslang met Dwang - Aflevering 4

Aflevering 4

Levenslang met Dwang

27-7-2015

| 9245 x bekeken | 0 reacties
8
Psycholoog Ingeborg wil dat Kai erover nadenkt of hij de rest van de reis zonder vriendin aankan. Lisette moet leren dat een kamer soms niet optimaal schoon is en Michael is goed op weg om zijn watervrees te overwinnen. Michiel vindt het heel vervelend om met een scherp mes te eten, omdat hij dat meteen met bloed en messteken associeert. Kimberly, Martine en Marieke doen er alles aan om hun dwangstoornis onder controle te krijgen. Jan heeft een persoonlijk gesprek met Kimberley over wat perfectie precies voor haar inhoudt.

In deze uitzending van Levenslang met Dwang onder andere:

'Michael maakt bommetje!'
Michael heeft grote angst voor zwembaden. Dankzij de therapie in Levenslang Met Dwang lukt het hem om een 'bommetje' te maken in het water.

'1400 keer in 10 minuten?'
Marieke is zo in trance doordat zij continu dingen telt, dat ze geen oog meer heeft voor wat er om haar heen gebeurt.

Met kabel door jungle!
Om de 'dwangers' een ander soort angst te laten beleven gaan de zeven deelnemers via een kabelbaan hoog over de jungle. Durven ze het aan?

'Ik ben het emotionele zat'
Kimberly en Martine moeten de was strijken en opvouwen. Een moeilijke klus door hun dwangstoornis. Martine gaat dit makkelijker af dan Kimberly. Zij raakt gefrustreerd en wordt boos op de therapeute.

De presentatie was in handen van Jan Kooijman. Deze uitzending van het programma Levenslang met Dwang met de titel Aflevering 4 werd uitgezonden op maandag 19 mei door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie