Uitzending
Levenslang met Dwang - Aflevering 6

Aflevering 6

Levenslang met Dwang

10-8-2015

| 8028 x bekeken | 0 reacties
8
De groep van zeven deelnemers maakt een trektocht door de jungle. Zal de hele groep het redden om deze zware wandeling te maken? Het ontbreekt aan luxe en dat levert veel gevloek van Michael en Lisette op. 's Avonds heeft de groep een gesprek bij het kampvuur waarin iedereen vertelt hoe ze het gehad hebben en of de trip hen geholpen heeft.

In deze uitzending van Levenslang met Dwang onder andere:

'Ik had niet verwacht dat ik zo ver zou komen'
Jan Kooijman kijkt samen met iedereen terug op de reis door Thailand en terwijl een heel serieus gesprek aan de gang is, hoest Jan en raakt hij de broek van Lisette aan: vol met bacillen!

De verjaardag van Martine
Martine is vandaag jarig en na de beproeving in de jungle zetten Jan Kooijman en de andere groepsgenoten haar in het zonnetje.

Genadeklap of ultieme uitdaging?
Als Michael en Lisette op de plek van de bestemming aankomen komen ze erachter hoe ze de nacht doorbrengen. Proef op de som is het toiletgebouw: 'Wie heeft dŠt een douche genoemd?'

Kai: 'Ik word helemaal gek hier'
Kai vraagt Laura of ze toch terug kan gaan, zodat hij de tocht in de jungle alleen kan maken. Maar tijdens het lopen wordt het hem allemaal te veel - tot ergenis van zijn groepsgenoten.

Kan Martine mee de berg op?
Martine heeft vlak voordat ze meeging naar Thailand te horen gekregen dat ze reuma heeft. Ze probeert zich er doorheen te slaan, maar dit lijkt toch echt te zwaar voor haar te zijn.

Moet Kai zonder Laura de jungle in?
Kai voelt zich alleen veilig als hij zijn vriendin Laura in de buurt heeft. Maar Laura wilt eigenlijk niet mee de jungle in. Ten slotte is dit voor Kai bedoeld. Kan hij daarmee omgaan?

'Ook dat nog!' Een jungle tocht
Jan Kooijman vertelt aan de groep dat zij een tocht door de jungle gaan maken: de laatste onderdeel van de reis. Maar hoe reageert de groep daarop? Geen spiegels, veel beestjes en 'waar moet ik poepen en waar moet ik plassen?'

'Hij loopt maar te zeiken'
De groep is het gedrag van Kai een beetje zat. Het zit vooral Martine dwars dat hij steeds loopt te 'zeiken'.

De presentatie was in handen van Jan Kooijman. Deze uitzending van het programma Levenslang met Dwang met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op maandag 2 juni door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie