Uitzending
Levenslang met Dwang - Aflevering 7

Aflevering 7

Levenslang met Dwang

17-8-2015

| 9147 x bekeken | 0 reacties
8
Twee maanden na hun terugkomst uit Thailand gaat Jan Kooijman op bezoek bij de deelnemers thuis. Hij is erg benieuwd hoe het nu met de deelnemers en hun dwang gaat. Zo gaat hij langs bij Martine en Reza, ontmoet hij de nieuwe liefde van Kimberley. Ook praat hij met Michael en Lisette, die een bijzondere vriendschap aan Thailand hebben overgehouden.

In deze uitzending van Levenslang met Dwang onder andere:

Kai krijgt een tatoeage, door Marieke ontworpen
Kai en Marieke hebben tijdens hun reis door Thailand en daarna veel aan elkaar gehad. Hoe is het nu om terug te zijn in Nederland en met alle toekomstdromen die zij hadden?

'Dus de liefde doet je goed?'
Jan Kooijman is aangenaam verrast dat Kimberly iemand meeneemt maar de afspraak: haar nieuwe vriend. Hoe gaat het nu met haar? En hoe is het voor haar vriend om Kimberly nu te leren kennen?

'Met al die dwanghandelingen kan ik het niet weghouden'
Michael en Lisette zijn tijdens de reis goed bevriend geraakt. Michael komt bij Lisette lang om te vertellen hoe het nu met hem gaat. Juist hij heeft een ontsteking aan het hoornvlies gekregen, hoe gaat hij daar nu mee om?

'Dit had ik 20 jaar terug moeten leren...'
Jan Kooijman zoekt Michiel op in Zuid-Limburg. Daar woont hij samen met zijn vriendin Carmen. Heeft hij nog dwanggedachtes? En hoe gaat hij daarmee om?

Jan Kooijman op mijn bed!
Lisette is nu weer thuis in Nederland en Jan Kooijman zoekt haar op. Hoe gaat het met haar?

Is er nog een duiveltje bij Martine?
Martine vond het lastig om terug te komen in Nederland. Het duiveltje komt soms snel weer om de hoek kijken. Hoe gaat ze daarmee om?

De presentatie was in handen van Jan Kooijman. Deze uitzending van het programma Levenslang met Dwang met de titel Aflevering 7 werd uitgezonden op maandag 9 juni door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie