Uitzending
Levenslang met Dwang - Aflevering 8

Aflevering 8

Levenslang met Dwang

20-4-2015

| 5099 x bekeken | 0 reacties
6
Eenmaal terug in Nederland gaat Jan na verloop van tijd bij iedereen op bezoek om te kijken hoe het nu met hen en hun dwang gaat. Pamela had altijd heel veel moeite met verjaardagsfeestjes in huis. Jan gaat naar de verjaardag van haar oudste dochter om te kijken hoe zij dat doorstaat. In Thailand hebben Pamela en Jan samen de was gedaan en thuis gaan ze dit weer samen doen. Maxim erkent dat hij niet altijd even eerlijk is geweest tijdens de reis, maar zijn vader vindt hem toch positief veranderd. Jan checkt bij Arjen of hij nog steeds zijn portemonnee controleert. Hij is erg benieuwd of de deelnemers na de heftige therapieŽn hun dwangneurose onder controle hebben.

In deze uitzending van Levenslang met Dwang onder andere:

Een schokkende onthulling
Jan Kooijman en de deelnemers van Levenslang met Dwang zijn weer terug in Nederland. Jan gaat bij iedereen langs om te kijken hoe het met hen gaat. Rik doet een schokkende onthulling waar zelfs zijn vader niets van af wist...

Hoe gaat het met Pamela?
Jan gaat op bezoek bij Pamela. Hoe was dit avontuur echt, voor en tijdens Thailand, voor haar.

Kan Karla nu met de kleur geel omgaan?
Karla krijgt gele bloemen van Jan. Hoe gaat ze daar, een maand na terugkomst uit Thailand, nu mee om?

De presentatie was in handen van Jan Kooijman. Deze uitzending van het programma Levenslang met Dwang met de titel Aflevering 8 werd uitgezonden op maandag 20 april door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie