Uitzending
Koken met Van Boven - Kokkels en scheermessen

Kokkels en scheermessen

Koken met Van Boven

1-3-2019

| 2670 x bekeken | 0 reacties
7
Yvette bereidt scheermessen en kokkels met zelfgemaakte zilte boter en zwart geblakerde prei. In tien seconden klaar en verrassend lekker. In Nederland worden veel schelpdieren gevangen, schoongemaakt, gekookt, ingevroren en geëxporteerd naar Zuid-Europa. De zuiderlingen zijn er dol op. En wij ook, als we er op vakantie zijn en op een zonovergoten terras lekker tapas of paella met een glaasje wijn bestellen. Maar als het daar om gaat, kunnen we ons de reis besparen. Yvette bereidt scheermessen en kokkels met zelfgemaakte zilte boter en zwart geblakerde prei. In tien seconden klaar en ook thuis verrassend lekker.

De presentatie was in handen van Yvette van Boven. Deze uitzending van het programma Koken met Van Boven met de titel Kokkels en scheermessen werd uitgezonden op maandag 31 oktober door de VPRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie