Uitzending
Koffietijd - Aflevering 79

Aflevering 79

Koffietijd

19-12-2019

| 126 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -In de podcast 'Naakt op een Kleedje' belichten Heske ten Cate en Yuki Kho vrouwelijke kunstenaars en in iedere aflevering interviewen ze een bijzondere vrouwelijke gast. -Kerst betekent tijd met de familie en daarom nemen Koffieleuters Guido, Juvat, Jan en Charly hun familie mee.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

D hitsensatie van 2020: De Koffieleuters!
Het zangdebuut van Jan en Juvat! Samen met Charly en Guido hebben ze speciaal voor ons een kerstmedley samengesteld. Dit is d hitsensatie van 2020: De Koffieleuters.

Mascha bedankt haar moeder n beste vriendin
De bezorgservice van het Koffietijd cadeautje mag vandaag een mooie VVV cadeaukaart weggeven in Utrecht. Mascha wil graag haar moeder bedanken, omdat ze niet alleen een lieve moeder is, maar ook haar beste vriendin.

Charly krijgt een lief bericht van zijn vrouw en zoon!
Charly krijgt een heel lief bericht van zijn vrouw en zoon!

Kerst met de Koffieleuters en hun familie!
We vieren alvast Kerst met de Koffieleuters en hun familie! Wat doen onze Koffieleuters altijd met Kerst? En wat zijn de tradities?

De kersttradities van Niels Geusebroek!
Onverwachts bezoek in de studio! En daar maken we natuurlijk gebruik van! Wat zijn de kersttradities van Niels Geusebroek?

In deze uitzending van Koffietijd was Niels Geusebroek te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 79 werd uitgezonden op donderdag 19 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie