Uitzending
Koffietijd - Aflevering 76

Aflevering 76

Koffietijd

16-12-2019

| 285 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Pim Hegeman over de gevaren voor dieren rondom de feestdagen. -Harry Slinger, Marjolijn Touw en Rob van de Meeberg over de voorstelling 'Een Hemelse Kerst in de Jordaan'. -Vincent Kneefel, oceanenexpert voor het WNF, komt vertellen hoe hij de oceanen de afgelopen twintig jaar heeft zien veranderen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Hoe ga je om met je huisdier tijdens de feestdagen?
De feestdagen komen steeds dichterbij, en dat brengt naast een hoop gezelligheid ook gevaren voor je huisdier met zich mee.

Vincent heeft n missie: de zeen schoner en gezonder krijgen
Vincent Kneefel laat al 10 jaar lang de onder-waterwereld aan ons zien met zijn foto's. De verhalen van bedreigde diersoorten weet hij als geen ander te vertellen. Inmiddels werkt hij als oceanen-expert voor het WNF met n heldere missie: onze zeen schoner en gezonder krijgen.

Feestelijke geroosterde aubergines
London maakt feestelijke, geroosterde aubergines!

Marjolein Meijer wint het thuisdiner van Pieter!
Marjolein Meijer uit Heemskerk wint het thuisdiner van Pieter! Gefeliciteerd!

Ellen verrast haar dochter!
Moeder Ellen verrast haar dochter, samen met Vivian en het Cadeautje van Koffietijd!

De muzikale kerstfamilie van de voorstelling "Een hemelse kerst in de Jordaan"
De muzikale kerstfamilie van de voorstelling "Een hemelse kerst in de Jordaan" viert alvast een beetje Kerst bij Koffietijd!

We belanden ineens in hartje Jordaan!
Voor de voorstelling "Een hemelse kerst in de Jordaan" zijn Harry Slinger, Marjolein Touw en Rob van de Mee-berg, in de huid gekropen van Willy Alberti, Tante Leen, en Sjonnie Jordaan!

In deze uitzending van Koffietijd waren Harry Slinger, Marjolijn Touw, Rob van de Meeberg en Marjolein Touw te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 76 werd uitgezonden op maandag 16 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie