Uitzending
Koffietijd - Aflevering 63

Aflevering 63

Koffietijd

25-11-2015

| 701 x bekeken | 0 reacties
6
Hugo Borst is te gast om te praten over zijn nieuwe boek 'Ma', dat verhaalt over zijn dementerende moeder. De mannen van de Amsterdamse band Moke zijn te gast om hun nieuwe plaat 'The Time Has Come' ten gehore te brengen.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

PremiŤre Hallo Bungalow
Drie vrouwen die hun baan op een bungalowpark helemaal zat zijn. Het beroven van een kluis en een hoop chantagepraktijken. Dat zijn de ingrediŽnten van de komische film Hallo Bungalow die gisteravond in premiŤre ging. En wij waren daar natuurlijk bij..

Nieuw briefje van twintig in de omloop
We zijn er inmiddels al aan gewend: de nieuwe eurobiljetten van vijf en tien euro. Vandaag is de volgende stap gezet in het vernieuwen van de biljetten: het nieuwe briefje van twintig is in de omloop gebracht.

Hugo leest voor uit zijn boek Ma
De moeder van Hugo Borst heeft Alzheimer. Ze zit inmiddels in een verpleeghuis, ze kan steeds minder, de taal is moeilijk en haar vocabulaire slinkt. Dit terwijl zijn moeder juist enorm van lezen en schrijven hield. Hugo leest een stukje uit zijn boek voor bij ons!

'Mensen met Alzheimer zijn niet eng'
De moeder van Hugo Borst heeft Alzheimer. Ze zit inmiddels in een verpleeghuis, ze kan steeds minder, de taal is moeilijk en haar vocabulaire slinkt. Dit terwijl zijn moeder juist enorm van lezen en schrijven hield. Hugo schreef hier het bijzondere boek Ma over, en komt hier in Koffietijd meer over vertellen.

In deze uitzending van Koffietijd! was Hugo Borst te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 63 werd uitgezonden op woensdag 25 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie