Uitzending
Koffietijd - Aflevering 62

Aflevering 62

Koffietijd

24-11-2015

| 752 x bekeken | 0 reacties
6
Viggo Waas is om te praten over zijn boek 'Viggo Drijft Over'. Hij vertelt in de uitzending over de opmerkelijkste verhalen uit deze verhalenbundel. De 3J's zijn te gast om te vertellen over hun nieuwe album '7'.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

A. Vogel Keeltabletten & Keelspray
Vorige week hadden we het nog over de ongemakken van verschillende soorten hoest. Deze week wederom een onderwerp dat met de 'r in de maand' te maken heeft.

'Dan sprong ik over de 16 meterlijn'
Als kind had Viggo Waas veel last van dwangneurose. Soms was hij zelfs een uur onderweg van school naar huis. In koffietijd vertelt hij hier over.

Assistent bondscoach van het Nederlands Elftal?
In de kijkersvraag van deze keer was een koffietijdkijker benieuwd naar welke fantasieŽn Viggo nog voor zijn toekomst heeft.

De tutorials van Sarah Angius
Sarah Angius, een kapster uit Rotterdam, maakt al een tijdje tutorials voor de mooiste kapsels. Afgelopen maart is ze begonnen om deze filmpjes te delen op social media en inmiddels heeft ze maar liefst 1,5 miljoen instagramvolgers, 62.000 abonnees op haar youtube kanaal en meer dan 150.000 likes op Facebook.

In deze uitzending van Koffietijd! was Viggo Waas te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 62 werd uitgezonden op dinsdag 24 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie