Uitzending
Koffietijd - Aflevering 65

Aflevering 65

Koffietijd

27-11-2015

| 901 x bekeken | 0 reacties
5
Daphne Deckers is te gast om te praten over haar nieuwe boek 'Deze is voor jou', waarin zij al haar columns heeft gebundeld. De jongens van Mainstreet komen langs en zij vertellen over de aandacht die van menig meisjes in Nederland krijgen en hoe dit hun eigen leven kan be´nvloeden.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Het Toverbaltheater bij Koffietijd
Iedereen is anders en iedereen heeft talenten. Door samen te werken kom je tot betoverende resultaten! Stichting Het Toverbaltheater is een theaterwerkplaats, restaurant en kledingverhuurbedrijf in ÚÚn, waar mensen met een beperking een werkplekje vinden. Ina Cornelissen is oprichter van Het Toverbaltheater en komt daar bij ons over vertellen. En we krijgen een stukje theater te zien!

Ruben maakt romige steranijs koffie
Wat past er nou beter bij dit herfstachtige weer dan een koffie vol met heerlijke kruiden en specerijen. Niets, toch? Ruben maakt een zoete, romige steranijs koffie. Hij houdt heel erg van de specerij steranijs, omdat het een mooie geur heeft en een heerlijk fris tintje kan achterlaten aan een drankje of gerecht.

Hoe is het om niets te kunnen zien?
Hoe is het om niets te kunnen zien in een wereld die totaal is ingericht voor mensen die wÚl kunnen zien? Pernille heeft een ontmoeting gehad met Anna, die nog maar 5% zicht heeft en ervaarde zelf hoe het is om slechtziend te zijn in een drukke en chaotische stad.

Astrid is bij topmodel Anouk
Anouk Thijssen won deze week in Milaan de titel van Elite Model Look 2015. Vele topmodellen gingen haar voor zoals Gisele BŘnchen en onze eigen Yfke Sturm. Verslaggeefster Astrid is bij Anouk en haar ouders om hen te feliciteren.

Een kijkje in de moestuin van Carola
Carola de Kanter is de voorganger van onze kok Caspar bij Koffietijd! En vandaag kookt ze samen met hem. Ze heeft heerlijke producten uit haar moestuin meegenomen. En wij namen daar een kijkje!

In deze uitzending van Koffietijd! was Daphne Deckers te gast. Caspar BŘrgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 65 werd uitgezonden op vrijdag 27 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie