Uitzending
Koffietijd - Aflevering 60

Aflevering 60

Koffietijd

20-11-2015

| 959 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Paul ontvangt cd van de de Jussen-broers
Paul de Leeuw mag het allereerste exemplaar van zijn nieuwe kerst-cd ontvangen in Koffietijd!

Last van een vastzittende of kriebelhoest?
Hoesten is meestal onschuldig, maar het kan wel vervelend en zelfs irritant zijn. Voor jezelf, maar ook voor anderen. Uit onze poll op de website blijkt dat we ons kunnen ergeren aan hoestende mensen in een theater of een bioscoop. Hoest komt vaak voor bij griep of verkoudheid.

'Houd je nooit aan de dresscode'
Gister werd bekend gemaakt wie de best geklede man van het jaar 2015 is. Ben jij ook benieuwd wie er naar huis ging met deze titel?

Koffie uit een percolator
Het is weer vrijdag en dat betekent dat de Koffietijdkeuken weer een persoon rijker is; namelijk onze barista Ruben! Hij legt ons uit hoe we het beste koffie kunnen maken met een percolator.

Adele als eerste bij Paul de Leeuw
Een van de beste zangeressen van de wereld: Adele! Toen ze nog nauwelijks bekend was onder het grote publiek was ze al te gast in de show van Paul de Leeuw. Heeft Paul Adele ontdekt?

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 60 werd uitgezonden op vrijdag 20 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie