Uitzending
Koffietijd - Aflevering 61

Aflevering 61

Koffietijd

23-11-2015

| 808 x bekeken | 0 reacties
5
Leopold Witte is te gast om te praten over de theatervoorstelling 'Oeroeg'. Monique Smit is te gast om te vertellen over haar nieuwe Sinterklaas-cd.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Miljoenenjacht bestaat 15 jaar
Gisteren was alweer de laatste Postcode loterij Miljoenenjacht van dit seizoen. En niet zo maar n. Miljoenjacht bestaat 15 jaar en ter ere daarvan was er wel een hele speciale jubileumaflevering. Een weggeefshow la Oprah Winfrey waarbij iedereen in de prijzen viel. En finalist Daan won maar liefst 167.000 euro.

Anneriek de Vries over de terreurdreiging in Brussel
In Brussel blijft ook vandaag de hoogste alarmfase van kracht door de terroristische dreiging. Iedereen wordt gevraagd om drukke plekken in de stad te vermijden. Maar wat betekent dat als je daar woont? We spraken hierover met inwoner Anneriek de Vries.

Patricia Paay strikt Pamela Anderson voor pantylijn
In Koffietijd vertelt Nederlands grootste diva Patricia Paay vol trots dat ze Pamela Anderson heeft gestrikt als gezicht voor haar pantylijn!

Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 61 werd uitgezonden op maandag 23 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie