Uitzending
Koffietijd - Aflevering 175

Aflevering 175

Koffietijd

30-4-2021

| 280 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Jeangu Macrooy over zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival. -Bert van der Veer schreef het boek 'De Magie Van Studio Aalsmeer'. -Eline de Ruig met het entertainmentnieuws. -Theesommelier Linda Appelman met de theetrends van dit moment.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Dé theetrends met theesommelier Linda
Thee is hot! Dat er veel verschillende soorten koffies zijn, weten we al een tijdje. We heten niet voor niets Koffietijd. Maar op theegebied zijn er ook hele leuke ontwikkelingen. Theesommelier Linda Appelman deelt vandaag dé theetrends van dit moment.

Vegan chocolademousse
Jigal maakt een lekkere vegan chocolademousse om het weekend goed mee in te gaan!

Domingo House
Er is een groot traumaproblematiek in Nederland, daarom strijdt Hulphond Nederland in samenwerking met de Vriendenloterij SuperBingo de komende tijd voor mensen die dagelijks te kampen heeft met trauma.

Alles over ABBA
Eline praat ons weer bij over onze nieuwste kijktips!

Fragmenten van het begin van de carrière van Patrick en Pernille
Bert vertelt ons alle ins en outs over Studio Aalsmeer. Van de 1-2-3-Show tot aan de Soundmixshow. Ook zien we het begin van de carrières van Patrick en Pernille!

Jeangu is dol op pannenkoeken
Jeangu Macrooy leerde vroeger als eerst om pannenkoeken zelf te maken! Geen wonder dat hij er helemaal dol op is!

Pernille doet aan karaoke
Voor iedereen die wil lachen, heeft Pernille een video opgenomen dat ze karaoke doet!

In deze uitzending van Koffietijd was Bert van der Veer te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 175 werd uitgezonden op vrijdag 30 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie