Uitzending
Koffietijd - Aflevering 134

Aflevering 134

Koffietijd

7-3-2019

| 622 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Frans Duijts treedt op met zijn nieuwe single. -Cardioloog Janneke Wittekoek geeft uitleg over het hart en je gezondheid.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Frans Duijts - Met hart en ziel
Volkszanger Frans Duijts zingt zijn nieuwe single 'Met hart en ziel' in de studio van Koffietijd!

Marieke wil haar groene ogen meer laten spreken
Marieke heeft groene ogen maar heeft moeite om die mooi op te maken. Gelukkig gaat Mika even langs om haar hierbij te helpen.

Hart voor je hart
Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Elke dag sterven er 57 vrouwen aan. Ben je nieuwsgierig naar hoe jouw hartzaken ervoor staan? Ga vanaf volgende week naar jouw DA-drogist om een cholesterol test te doen.

Rode taboelé
Een licht pittige salade uit het Midden-Oosten.

Samen sterk voor vrijheid van culturele expressie
In aanloop naar het jaarlijkse Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij is Het Prins Claus Fonds verrast met een extra bijdrage van 1.305.000 euro. Deze bijdrage gaat naar een nieuw project van het Prins Claus Fonds: Amplifying Creative Voices.

Een kijkje in de telefoon van Frans Duijts
Frans schuift aan bij Koffietijd en we nemen een kijkje in zijn telefoon!

In deze uitzending van Koffietijd was Frans Duijts te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 134 werd uitgezonden op donderdag 7 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie