Uitzending
Koffietijd - Aflevering 11

Aflevering 11

Koffietijd

8-9-2014

| 1004 x bekeken | 0 reacties
4
In het tweede seizoen van het televisieprogramma 'Atlas', gaan twaalf BN'ers op zoek naar goud! Kandidaat Kimberley Klaver komt samen met presentatrice Lauren Verster langs om te vertellen over de bizarre tocht door het binnenland van Suriname. Verder is GroenLinks-politica Liesbeth van Tongeren te gast. Ze zit dit jaar in de jury van de Postcode Loterij Green Challenge en beslist samen met de andere juryleden welke 'groene' ondernemer 500.000 euro krijgt.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

De kleding musthaves
Onze chef mode en beauty, Marie Claire, vertelt welke kledingstukken je echt in je kast moet hebben liggen!

Koolvis met waterkers stamppotje
Koolvis is een ondergewaardeerde vis in ons land. In Japan, hét land van de vis, wordt kuit van de koolvis als ware delicatesse beschouwd. In Amerika wordt de vis voornamelijk verwerkt in vissticks en vis'burgers'. De koolvis is familie van de kabeljauw. Bekijk het recept op onze website.

Green Challenge!
Liesbeth van Tongeren, lid van de Tweede Kamer voor GroenLinks, strijdt elke dag voor meer duurzaamheid in onze samenleving. En naast haar eigen werk, probeert ze zoveel mogelijk initiatieven met een zelfde doel te helpen. In de Green Challenge strijden ondernemers met hun duurzame product voor de eerste prijs.

De kijkersvraag aan Liesbeth van Tongeren
Welke kijkersvraag kreeg Liesbeth van Tongeren?

5 tips om de griep tegen te gaan!
Huisarts Job Nievaart kwam weer langs bij ons om ons dit keer alles te vertellen over de griep. Waardoor wordt het veroorzaakt? Wat kun je eraan doen? En nog belangrijker, hoe kan je het voorkomen? Aan de hand van 5 EHBO kistjes bespreekt hij tips om de griep buiten de deur te houden.

Hoofdgasten: Lauren Verster & Kimberley Klaver
Lauren Verster & Kimberley Klaver vertellen over de adembenemende race van een nieuw seizoen Atlas.

September Straatprijs
De hele maand september gaat Gaston iedere dag op pad met de Straatprijs. Meedoen kan nog!

Foodwalks: eten uit de natuur
Pernille heeft pesto gemaakt met producten uit de vrije natuur.

Quinty met dochterlief op de Sundaymarket
Quinty heeft afgelopen weekend ook niet stilgezeten! Ze stond samen met dochterlief op de Sundaymarket in het Westerpark in Amsterdam.

Wendy en Erland getrouwd!
Afgelopen weekend is Wendy van Dijk getrouwd met Erland Galjaard... en de prachtige make-up is gedaan door onze Mari van de Ven.

Hoe was de zomer van Lauren Verster?
Lauren Verster vertelt in Koffietijd over de zomer van haar leven.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Kimberley Klaver, Lauren Verster, Liesbeth van Tongeren en Mari van de Ven te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 11 werd uitgezonden op maandag 8 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!