Uitzending
Koffietijd - Aflevering 12

Aflevering 12

Koffietijd

9-9-2014

| 1077 x bekeken | 0 reacties
4
Hoofdrolspelers Eric McCormack en Rachael Leigh Cook van de Amerikaanse serie 'Perception' zijn in de studio om te vertellen over het succes van deze serie. Ook ambassadeur van het Prinses Beatrix Spierfonds René van Kooten schuift aan. Deze zomer stond hij op de pedalen om de Fietselfstedentocht te voltooien. Hoe is dat hem vergaan? Verder start donderdag 11 september 'Bluf', de nieuwe RTL 5- dramaserie over poker. Oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo is tegenwoordig professioneel pokeraar en speelt ook een rol in de serie. Samen met tegenspeelster Charlie Chan Dagelet komt ze langs.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Wat weten Eric en Rachel over ons kikkerlandje?
Eric McCormack en Rachel Leigh Cook, hoofdrolspelers van de serie Perception, kregen bij ons in de studio een aantal vragen over Nederland.

Nationale Spierweek
Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft deze week uitgeroepen tot Nationale Spierweek. Dit om extra aandacht te vragen voor ongeveer 200.000 mensen in Nederland die lijden aan een chronische spierziekte. In de studio Rivka Smit (geboren met de spierziekte SMA) en ambasaddeur René van Kooten.

Hoofdrolspelers Eric & Rachel Leigh over een nieuw seizoen Perception
Een gloednieuw seizoen van Perception gaat bijna van start! Vanaf 13 oktober kunnen we weer zien hoe dokter Daniel Pierce en FBI agente Kate Moretti allerlei soorten misdaadzaken oplossen. Hoofdrolspelers Eric McCormack & Rachel Leigh Cook kwamen even gezellig langs bij ons in de Koffietijdstudio.

September Straatprijs
De hele maand september gaat Gaston iedere dag op pad met de Straatprijs. Meedoen kan nog!

Heeft René nu zeeën van tijd?
Deze zomer eindigde Jersey Boys, waar René de hoofdrol speelde. Heeft hij nu zeeën van tijd voor zijn gezin en welk primeurtje heeft hij voor ons?

Metamorfose Sylvia
Iedere week neemt één van de haar- en beautystylisten van ons Koffietijd Beauty Team, een kijker onderhanden. Inge van der Plas geeft kijker Sylvia een verjongende metamorfose. De lange krullen worden aangepakt én de make-up mag niet vergeten worden!

De prachtige stem van René!
René, o.a. bekend van Jersey Boys, zingt bij ons een klein stukje van zijn nieuwe CD.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Charlie Chan Dagelet, Eric McCormack, Fatima Moreira de Melo, Rachael Leigh Cook en René van Kooten te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 12 werd uitgezonden op dinsdag 9 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie