Uitzending
Koffietijd - Aflevering 13

Aflevering 13

Koffietijd

10-9-2014

| 1505 x bekeken | 0 reacties
6
Kim-Lian van der Meij is sinds kort te zien in 'Beat-It', maar ze start ook met het programma 'Het geheim van een goed huwelijk'. De presentatrices zijn dan ook benieuwd of ze het geheim heeft ontrafeld. De dames van Big, Black & Beautiful zorgen voor heerlijke muziek.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Optreden Big, Black & Beautiful
Drie vrouwen met drie dijken van stemmen. Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David vormen samen; Big, Black & Beautiful! Binnenkort starten ze met een nieuw theaterconcert.

September Straatprijs
De hele maand september gaat Gaston iedere dag op pad met de Straatprijs. Meedoen kan nog!

Ebola, Artsen Zonder Grenzen
Ebola; de epidemie uit Afrika is groter en gevaarlijker dan ooit. Ronald Kremer was de eerste Nederlandse verpleegkundige in het crisis gebied en heeft als geen ander kunnen ervaren hoe hoog de nood voor hulp is. Namens Artsen Zonder Grenzen kwam Ronald Kremer ons vertellen wat voor werk hij precies verricht en op welke manier er hulp kan worden geboden.

Hoofdgast: Kim-Lian van der Meij
Ze is zangeres, actrice, danseres, musicalster en presenteert ook nog eens meerdere programma's. Hoe krijgt ze het voor elkaar? Houdt ze nog wel tijd over voor zichzelf? En hoe zit dat met haar huwelijk? Ze had in ieder geval tijd om op de koffie te komen in de Koffietijdstudio!

Loretta meets Jill Mansell
Loretta ontmoette schrijfster Jill Mansell en vroeg haar het hemd van het lijf over de razend populaire boeken voor jonge vrouwen, waarvan er inmiddels al meer dan twee miljoen zijn verkocht in Nederland!

Kim-Lian wil trouwen!
Kim-Lian wil heel graag trouwen, maar is nog niet gevraagd.

Eibertje kiest.
Het liefst eten we zo gezond en gevarieerd mogelijk. Had je vroeger slechts een paar producten waaruit je kon kiezen, tegenwoordig staan er duizenden producten te lonken in de schappen. Eibertje van Halteren weet dit maar al te goed en heeft er een boekje over geschreven; Eibertje kiest... Ze was bij ons te gast om er alles over te vertellen. Is ketchup echt de gezondste saus voor bij de friet?

Welk primeurtje heeft Kim-Lian voor ons?
Kim-Lian heeft een hele originele en persoonlijke primeur voor ons.

Wat deed Kim-Lian de afgelopen dagen?
Kim-Lian heeft de afgelopen dagen een filmpje voor ons gemaakt, waarin we zien wat zij allemaal doet.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Kim-Lian van der Meij en Lucretia van der Vloot te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 13 werd uitgezonden op woensdag 10 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie