Uitzending
Koffietijd - Aflevering 7

Aflevering 7

Koffietijd

2-9-2014

| 1074 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Deniz Türüç is Maatschappelijk Speler van het Jaar!
Deniz Türüç van Go Ahead Eagles is de Maatschappelijk Speler van het Jaar! De VriendenLoterij reikt ieder jaar deze prijs uit aan een speler van de Eredivisie. Heeft een speler zich ingezet voor een betere samenleving en vervult hij een goed voorbeeld voor de jeugd? Dan maakt hij kans op deze prijs. Deniz neemt het stokje over van Siem de Jong.

A Most Wanted Man
Gisteravond was de première van A Most Wanted Man, een thriller van de Nederlandse regisseur Anton Corbijn. De hoofdrolspeler, Philip Seymour Hoffman, overleed vlak na de wereldpremière eerder dit jaar. Voor veel bekende Nederlandse acteurs was Hoffman een voorbeeld.

Metamorfose Mari
Vorige week stelden we ze aan je voor; het Koffietijd beautyteam met Inge, Niama en Mari. En de laatste trapt vandaag af.. met een metamorfose.

Quinty en Pernille tikkeltje van slag
Eddy Zoey maakt een spetterend entree bij Koffietijd.

Hoera, Ruth Jacott is jarig!
Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de Gloria. Hieperderpiep hoera!! Vandaag is ze hier en ze is jarig; Ruth Jacott.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Ruth Jacott, Eddy Zoey, Anton Corbijn, Siem de Jong en Philip Seymour Hoffman te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 7 werd uitgezonden op dinsdag 2 september door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie