Uitzending
Koffietijd - Aflevering 10

Aflevering 10

Koffietijd

5-9-2014

| 1574 x bekeken | 0 reacties
6
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

De kleding musthaves
Onze chef mode en beauty, Marie Claire, vertelt welke kledingstukken je echt in je kast moet hebben liggen!

Penne all'arrabbiata!
Elke week mogen jullie iets kiezen. Deze week was dat het gerecht van vrijdag 5 september! De mogelijkheden waren: Risotto met doperwtjes en porcini, curry van kikkererwten, spinazie en tomaat of penne all'arrabbiata. En de winnaar is: Penne all'arrabbiata!

Modemaand September
Het is september en dat is dé modemaand van het jaar. De magazines staan weer vol met de nieuwste trends en must haves van dit najaar. Maar hoe zorg je dat je up-to-date blijft en welke items zijn de moeite waard om in te investeren? Op onze Koffietijd-tribune zitten twaalf fashionistas die niets liever doen dan praten over hun grootste passie; mode!

Hoofdgasten: Henny Huisman, Do en Airen Mylene
Surprise, surprise. Henny Huisman is weer op de buis! Surprise, Surprise is eigenlijk de Surpriseshow, maar dan in een nieuw jasje. En bij een nieuw jasje, hoort een nieuwe presentatrice, namelijk Do! Henny vervult zelf natuurlijk ook nog een rol in het programma. Hij en Airen Mylene gaan het land in om mensen te verrassen. Bij ons kwamen ze meer vertellen over zichzelf en over Surprise, Surprise.

Leven met een handicap
Leven met een geestelijke of lichamelijke handicap is niet makkelijk. Paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel weet hier alles van. Botkanker in haar enkel zorgde ervoor dat haar onderbeen geamputeerd moest worden. Ze is niet alleen zelf lichamelijk gehandicapt, ze is ook voor het programma Reisadvies Negatief naar Brazilië gegaan. Daarin was ze bij een project van het Liliane Fonds en bezocht gehandicapte kinderen.

September Straatprijs
De hele maand september gaat Gaston iedere dag op pad met de Straatprijs. Meedoen kan nog!

'Pretty Wild'
Ontwerpster Firouze Akhbari is bij ons in de studio om haar nieuwe sensuele lingeriecollectie Pretty Wild aan ons te showen. Sexy, sophisticated & luxurious! Dat is waar het deze hele collectie om draait. Rihanna, Lady Gaga en Carice van Houten zijn allen vrouwen die al lingeriestukken van deze ontwerpster hebben gedragen.

Ruben, onze koffieheld
We genieten met z'n allen nog van een klein beetje nazomer, en barista Ruben heeft daar de ideale koffie bij! Bekijk het recept op onze website.

De primeurtjes van onze hoofdgasten
Bekijk hier welke primeurtjes onze hoofgasten Henny Huisman, Do en Airen Mylene voor ons in petto hadden.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Carice van Houten, Henny Huisman, Rihanna, Lady Gaga en Airen Mylene te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 10 werd uitgezonden op vrijdag 5 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie