Uitzending
Koffietijd - Aflevering 103

Aflevering 103

Koffietijd

20-1-2021

| 275 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Carol Rock over de inauguratie van Joe Biden. -Met Eveline Stallaart over het nieuwe seizoen 'Married At First Sight'. -John Williams over de start van zijn nieuwe programma's 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland' en 'Tiny House Battle' en over zijn passie voor muziek. -Laise Sanches treedt op. -Loes Riphagen over haar boek 'Coco Kan Het!', dat Prentenboek van het Jaar is geworden. -En Romeo Sommers met tips over creatief werken met bloemen en planten voor jong en oud!

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Hoe belangrijk is voorlezen nou eigenlijk?
Het heeft een positief effect op de taalontwikkeling van kinderen en ze leren zo emoties te herkennen! Prinses Laurentien gaf alvast het goede voorbeeld want zij trapte vanmorgen de Nationale Voorleesdagen af in het programma 'Zin in Zappelin'. Met deze Nationale Voorleesdagen wil Stichting Lezen en het CPNB het voorlezen stimuleren. Om alle ouders en grootouders alvast op weg te helpen wordt er ieder jaar een Prentenboek van het Jaar gekozen. Dit jaar is dat 'Coco kan het!'. Het is geschreven én geïllustreerd door Loes Riphagen en daarom was ze bij ons te gast!

Vandaag is de inauguratie van Joe Biden, als 46ste president van de Verenigde Staten
Eén ding is zeker: het gaat er anders uit zien dan normaal. Door de corona-crisis, de aangescherpte beveiliging na de bestorming van het Capitool, en omdat president Donald Trump niet bij de plechtigheid aanwezig zal en wil zijn. Carol Rock blikt alvast vooruit met ons!

Het humeur van John in de ochtend
Hij drinkt misschien wel bij ons een theetje maar er waren al drie bakken koffie aan vooraf gegaan!

In deze uitzending van Koffietijd was John Williams te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 103 werd uitgezonden op woensdag 20 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie