Uitzending
Koffietijd - Aflevering 99

Aflevering 99

Koffietijd

14-1-2021

| 179 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Boswachter Irma de Potter over de drukte in natuurgebieden. -Koffieleuters Jan Heemskerk, Juvat Westendorp en Rick Brandsteder praten over daten. -Marije Knevel over haar deelname aan 'Wie Is De Mol?'. -Culinair journalist Jigal Krant over alcoholvrije drank.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Het restaurant in huis halen!
Nu we niet meer uit eten kunnen of een drankje kunnen drinken in de bar, geeft Jigal ons tips om alles in je eigen huis te halen! Van lekkere gerechten op chefflix tot lekkere cocktails!

Daten met de Koffieleuters
In de Coronatijd is het daten nog een stuk lastiger dan dat het al was... De Koffieleuters komen er hun mening over geven!

Wandelen in Coronatijd
Zondag is voor de meeste mensen de ultieme dag om een lekker stuk te wandelen. Maar voor veel natuurgebieden is die drukte niet altijd fijn. Boswachter Irma geeft ons tips wat we beter wel n beter niet kunnen doen!

Loretta als Prinses Beatrix?
Vanavond is bij de Tv-Kantine Beatrix te gast. Maar wat heeft Loretta hier mee te maken?

Gelukkig nieuwjaar!
Patrick en Pernille openen de allereerste uitzending van 2021 in stijl!

In deze uitzending van Koffietijd waren Jan Heemskerk en Rick Brandsteder te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 99 werd uitgezonden op donderdag 14 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie