Uitzending
Koffietijd - Aflevering 105

Aflevering 105

Koffietijd

22-1-2021

| 372 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Eline de Ruig met het laatste entertainmentnieuws. -Josephine Kay, hoofdredacteur van Cosmopolitan, over horoscopen. -Fitnesscoach Jeroen Krak geeft tips om meer te bewegen. -Lex Uiting over het succes van zijn lied 'Nao 't Zuuje'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Eline's entertainmenttips!
Zoals iedere vrijdag schuift Eline weer bij ons aan om ons te vertellen wat we niet mogen missen. Vandaag heeft ze, onder andere, een prachtige serie die zich afspeelt in Parijs.

Hou de ogen van je kind gezond!
We kijken steeds meer naar dingen die dichtbij zijn: telefoons, computerschermen, noem maar op. Dit is slecht voor de ontwikkeling van kinderogen. Vivian praat met het oogfonds om tips te krijgen!

Zalm teriyaki met koolsla
Vandaag maakte London een heerlijke zalm teriyaki met witte koolsalade. Ooit zelf teriyaki gemaakt? London legt uit hoe!

Leer meer over astrologie!
Vandaag was Josephine Kay, hoofdredacteur van Cosmopolitan, bij ons te gast om te praten over astrologie. Veel mensen kennen alleen hun zonneteken, maar er zit veel meer achter dan alleen dat! Samen met haar leren we er iets meer over n geeft ze tips over hoe je er zelf nog dieper in kan duiken.

Gaat Lex Uiting dit jaar trouwen?!
En hoogtepunt per jaar, is het streven van Lex Uiting. Dit jaar staat er nog niets op de planning, dus betekent dat dat hij gaat trouwen? Hij spreekt zijn vrouw toe!

Hoe moet je in deze tijd voetbal kijken?
Patrick heeft iets op het internet gevonden: hoe kijk je in deze tijd naar voetbal? Zou dit echt van het RIVM zijn? Patrick denkt van niet, maar Pernille denkt van wel.

In deze uitzending van Koffietijd was Lex Uiting te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 105 werd uitgezonden op vrijdag 22 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie