Uitzending
Koffietijd - Aflevering 107

Aflevering 107

Koffietijd

26-1-2021

| 381 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Arie Boomsma over zijn nieuwe boek 'Volhard'. -Neuropsycholoog Erik Scherder over de populariteit van schaken. -Interieurblogger Marrit de Lang geeft doe-het-zelf-tips. -Marcel Brienne over lippenbalsems. -Mardjan Seighali van stichting UAF over haar autobiografie 'Tot Op De Dag'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Tot op de dag
'Tot op de dag' is de autobiografie die Mardjan schreef over haar leven. In 1990 is zij met haar kinderen gevlucht naar Nederland. Ze is nu directeur van de stichting die haar toen heeft geholpen.

Tips tegen droge lippen!
Onze lippen hebben met de kou en de mondkapjes veel te verduren. Alles is nu met droge lippen tot vervolg, Marcel geeft ons tips hoe we deze lippen kunnen genezen.

Stamppotje spruiten en spek
Het is weer tijd voor een heeerlijke stamppot!

Diy's voor in je huis
Vandaag is Marrit weer bij ons te gast met drie hele leuke diy's. Leuke interieur spullen om zelf te maken met alledaagse dingen!

Spelletjes spelen voor je brein
Schaken is populairder dan ooit! Erik Scherder vertelt ons hoe goed dit is voor het kinderbrein. Er worden over het algemeen meer spelletjes gespeeld in deze tijd, dus welke spellen zijn goed voor je brein?

Een ommetje voor een beloning
Wandelen is nu populairder dan ooit. Quinty heeft een tip voor een fantastische app! De app 'Ommetje' zorgt ervoor dat je beloningen krijgt voor je wandelingen.

Geen koffie bij Koffietijd?
London heeft een heerlijke groene smoothie gemaakt voor Arie Boomsma. Alleen heeft Arie liever een kop koffie, hij zit niet voor niks bij Koffietijd toch?

In deze uitzending van Koffietijd waren Arie Boomsma en Erik Scherder te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 107 werd uitgezonden op dinsdag 26 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie