Uitzending
Knevel & Van den Brink - Wouter Beekers, John Kuijt, Freek Bartels, Jeroen Snel, Martin van Rooijen

Wouter Beekers, John Kuijt, Freek Bartels, Jeroen Snel, Martin van Rooijen

Knevel & Van den Brink

18-8-2010

| 2294 x bekeken | 0 reacties
8
In Knevel & Van den Brink de CDA-ers Wouter Beekers en John Kuijt, musicalster Freek Bartels, royaltyverslaggever Jeroen Snel en belangenbehartiger Martin van Rooijen.

Wouter Beekers
Hij vindt dat het CDA niet mag onderhandelen met de PVV. De PVV ondergraaft volgens Wouter Beekers de rechtsstaat en onderhandelen is daarmee een brug te ver. Wouter Bleekers bood vandaag een manifest aan, aan CDA partijvoorzitter Henk Bleker.

John Kuijt
Hij staat zonder meer achter de CDA-onderhandelaars: John Kuijt. Hij maakte een manifest en bood dat vandaag aan CDA-partijvoorzitter Henk Bleker aan, om hem ervan te overtuigen dat CDA-ers eerst maar eens de uitkomst van de onderhandelingen moeten afwachten, voordat ze een oordeel vellen.

Freek Bartels
Hij won de hoofdrol dankzij een televisieprogramma voor de musical Joseph and the amazing technicolor dreamcoat. Op dit moment is hij druk aan het repeteren voor de nieuwe musical Petticoat. Vanavond praten wij met de musicalster Freek Bartels over deze nieuwe Nederlandse musical.

Jeroen Snel
Vandaag is prins Carlos Hugo van Bourbon de Parma op 80 jarige leeftijd overleden. De prins stierf aan de gevolgen van prostaatkanker. Vanavond praten wij met royalty journalist Jeroen Snel over zijn leven.

Martin van Rooijen
Hij behartigt de belangen van ruim twee miljoen gepensioneerden, die boos zijn op minister Donner die de pensioenen wil gaan korten: Martin van Rooijen.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Wouter Beekers, John Kuijt, Freek Bartels, Jeroen Snel, Martin van Rooijen is uitgezonden op woensdag 18 augustus door de EO. Te gast waren Jeroen Snel, Freek Bartels en Martin van Rooijen. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee