Uitzending
Knevel & Van den Brink - 11-8-2010

11-8-2010

Knevel & Van den Brink

1244 x bekeken | 0 reacties
8
Vanavond te gast in Knevel en Van den Brink: Wanda Beemsterboer, moeder van de vermoorde Nadine, postcommandant Marcel Dokter, ChristenUnie fractieleider Arie Slob en Cindy van het Ende, moeder van de mishandelde Jelte.

Cindy van het Ende
De 9-jarige zoon Jelte van het Ende kreeg ruzie met twee jongens en werd door hen mishandeld. Hij werd in coma geschopt en leeft nu als een kasplantje. Zijn moeder Cindy zamelde geld in voor een operatie in Amerika, maar dan komt er een kink in de kabel...

Marcel Dokter
De Vakvereniging Brandweervrijwilligers luidt de noodklok vanwege het toenemende geweld tegen brandweervrijwilligers. Postcommandant Marcel Dokter raakte gewond toen hij met zijn brandweerteam met vuurwerk werd bekogeld tijdens het blussen van Nieuwjaarsbranden. Vanavond praten wij met hem.

Arie Slob
Het aantal euthanasie gevallen neemt fors toe, meldt de NVVE in haar jaarverslag. Heeft daarmee het beleid van dit kabinet gefaald? Wij vragen het vanavond aan ChristenUnie Tweede Kamerlid Arie Slob.

Wanda Beemsterboer
Haar dochter, Nadine, werd 4 jaar geleden vermoord door een ex vriend. De jongen kon het niet verkroppen dat zij de relatie had verbroken en bracht haar met 36 messteken om het leven. Moeder Wanda schreef een boek over de moord op Nadine en vertelt hier vanavond over.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op woensdag 11 augustus door de EO. Te gast was Arie Slob. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!