Uitzending
Knevel & Van den Brink - Piet Paulusma, Jan Slagter, Theo Hiddema en Felix Bakker

Piet Paulusma, Jan Slagter, Theo Hiddema en Felix Bakker

Knevel & Van den Brink

13-8-2010

| 2991 x bekeken | 0 reacties
8
Jan Slagter
Directeur Jan Slagter kondigde al een Koffie-oorlog in de ochtend aan. Hoe denkt hij deze strijd te gaan winnen? Omroep MAX is een van de weinige omroepen die meer zendtijd heeft gekregen en de vraag is hoe gaan zij die invullen?

Theo Hiddema
Advocaat Theo Hiddema is een van de weinige bekende Nederlanders die zich in waarderende zin uitlaat over Geert Wilders en die openlijk uitkomt voor zijn stem aan de PVV. Hoe kijkt hij aan tegen de formatiebesprekingen waarbij zijn partij een rol speelt?

Felix Bakker
Als tiener werd de krijgsgevangen Felix Bakker door de Japanners gedwongen aan de spoorlijn Birma-Siam te werken. Ruim 55 jaar later vertelt hij voor het eerst over die vreselijke periode, om de slachtoffers te eren en te voorkomen dat dit verschrikkelijke verhaal vergeten raakt.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Piet Paulusma, Jan Slagter, Theo Hiddema en Felix Bakker is uitgezonden op vrijdag 13 augustus door de EO. Te gast waren Piet Paulusma, Theo Hiddema en Jan Slagter. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!