Uitzending
Knevel & Van den Brink - Dries van Agt, Wilfred Genee, Henk Bosch en Daan Meijer

Dries van Agt, Wilfred Genee, Henk Bosch en Daan Meijer

Knevel & Van den Brink

16-8-2010

| 2683 x bekeken | 0 reacties
8
In Knevel en van den Brink: oud-premier Dries van Agt, sportpresentator Wilfred Genee, Henk Bosch en Sail-directeur Daan Meijer.

Dries van Agt
Hij slaat alarm over de samenwerking tussen het CDA en de PVV. Vanavond praten wij met CDA prominent en oud-premier Dries van Agt.

Daan Meijer
Vanaf donderdag kunnen belangstellenden weer vier dagen lang terecht op het Amsterdamse IJ. Hier zullen weer honderden indrukwekkende schepen en mooie replicaís uit Hollands erfgoed te zien zijn. Verwacht Directeur Daan Meijer dat het weer een succes wordt net als vijf jaar geleden?

Wilfred Genee
De eerste Nederlandse voetbalclub komt in buitenlandse handen. Vitesse wordt gekocht door de GeorgiŽr Zjordania. Wat dit betekent voor Vitesse en de Nederlandse competitie vragen wij vanavond aan sportjournalist Wilfred Genee.

Henk Bosch
Gisteren kondigde spoorwegbeheerder ProRail aan het aantal zelfdodingen op het spoor met 5 procent te willen terugbrengen. Vorig jaar vonden er 200 suÔcides plaats op het spoor. Vanavond praten wij met ex conducteur Henk Bosch die in een week drie keer geconfronteerd werd met zelfdoding.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Dries van Agt, Wilfred Genee, Henk Bosch en Daan Meijer is uitgezonden op maandag 16 augustus door de EO. Te gast waren Dries van Agt en Wilfred Genee. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!