Uitzending
Knevel & Van den Brink - Michael van Praag, Romeo Hoost, Rik Smits en Marlies Heuts

Michael van Praag, Romeo Hoost, Rik Smits en Marlies Heuts

Knevel & Van den Brink

12-8-2010

| 2163 x bekeken | 0 reacties
9
Romeo Hoost
Desi Bouterse is vanaf vandaag president van Suriname. Romeo Hoost is neef van de in 1982 vermoorde Eddy Hoost en vecht al jaren voor berechting van Bouterse. Als voorzitter van het Comité Herdenking Slachtoffers Suriname protesteerde hij vandaag in Den Haag tegen de nieuwe president van Suriname. Is deze strijd jarenlang voor niets geweest?

Rik Smits
Morgen is het de dag van de linkshandigen. De dag is bedoeld om mensen ervan bewust te maken hoe lastig bepaalde dingen kunnen zijn in een overwegend rechtshandige wereld. Eén op de tien mensen is linkshandig maar eigenlijk weten we nog maar heel weinig van linkshandigheid. Een gesprek met de linkshandige taalkundige wetenschapper Rik Smits.

Marlies Heuts
Oud-marinier Paul S. van W. moordde zijn complete schoonfamilie uit. De viervoudige moordenaar diende een verzoek in om zeven jaar na deze slachtpartij, van een cel naar een tbs-kliniek te worden verplaatst. Dit betekent dat hij wellicht vervroegd vrijgelaten wordt uit de gevangenis. We praten met Marlies Heuts die onder andere haar zus verloor.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Michael van Praag, Romeo Hoost, Rik Smits en Marlies Heuts is uitgezonden op donderdag 12 augustus door de EO. Te gast waren Michael van Praag en Rik Smits. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee