Uitzending
Knevel & Van den Brink - Bob Smalhout, Wil Vousten, Saskia Dekkers, Klaas Vis

Bob Smalhout, Wil Vousten, Saskia Dekkers, Klaas Vis

Knevel & Van den Brink

23-8-2010

| 2372 x bekeken | 0 reacties
8
In Knevel en Van Den Brink professor Bob Smalhout, welzijnswerker Wil Vousten, NOS-correspondente Saskia Dekkers en Klaas Vis, broer van Pieter Vis die verdacht wordt van de moord op zijn ouders.

Bob Smalhout
Vandaag is de Anne Frankboom, de oude Kastanje die bekend werd dankzij het dagboek van Anne Frank, omgevallen. Vele mensen hebben zich ingezet voor het behoudt van de boom. Toch is hij nu bezweken door het weer. Vanavond praten wij met professor Bob Smalhout over het verlies van deze boom.

Saskia Dekkers
Na zestien jaar verlaat zij haar post voor het Journaal als Frankrijk correspondent in Parijs. Saskia Dekkers wordt Europa correspondent voor Nieuwsuur. Vanaf begin september reist zij voor het nieuwe actualiteitenprogramma door alle Europese landen op zoek naar nieuws dat ons raakt.

Wil Vousten
Haar zoon was het eerste slachtoffer van GHB. In 2001 overleed hij na het gebruiken van deze zeer verslavende partydrug. Steeds vaker wordt de partydrug gebruikt en het aantal gebruikers neemt toe. Vanavond praten wij met moeder Wil Vousten over het verlies van haar zoon aan dit verslavende middel.

Klaas Vis
De broer van Klaas Vis wordt verdacht van de moord op hun ouders in Vollenhove, maar hij is bij gebrek aan bewijs vrij gelaten. Klaas Vis is ervan overtuigd dat zijn broer de dader is en wil dat hij zo snel mogelijk opgepakt wordt. Vanavond vertelt Klaas ons waarom hij zo overtuigd is van zijn broers schuld.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Bob Smalhout, Wil Vousten, Saskia Dekkers, Klaas Vis is uitgezonden op maandag 23 augustus door de EO. Te gast waren Saskia Dekkers en Bob Smalhout. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee