Uitzending
Knevel & Van den Brink - Sybrand Buma, Ricky Hoeblal & Geert-Jan Knoops, Els Visser en Eelco Bosch van Rosenthal & Anousha Nzume

Sybrand Buma, Ricky Hoeblal & Geert-Jan Knoops, Els Visser en Eelco Bosch van Rosenthal & Anousha Nzume

Knevel & Van den Brink

21-8-2014

| 1781 x bekeken | 1 reacties
6
Sybrand Buma vindt dat mensen die terroristisch geweld verheerlijken vervolgd moeten kunnen worden, Ricky Hoeblal & Geert-Jan Knoops vragen de Hoge Raad om herziening strafzaak Hoeblal, Els Visser overleefde schipbreuk in IndonesiŽ en Eelco Bosch van Rosenthal & Anousha Nzume over racisme in Amerika.

Geert-Jan Knoops en Ricky Hoeblal
Ricky Hoeblal zegt dat hij negen jaar onterecht in de gevangenis heeft gezeten. Samen met zijn advocaat Geert-Jan Knoops vraagt hij de Hoge Raad om herziening van zijn strafzaak.

Eelco Bosch van Rosenthal en Anousha Nzume
Vanochtend kwam er een schokkend filmpje vrij waarbij agenten een zwarte man doodschieten in de Amerikaanse stad St. Louis. In Ferguson is het ook al een week onrustig vanwege een schietpartij....

Els Visser
Els Visser overleefde de schipbreuk in IndonesiŽ. Ze dobberde uren in zee en zwom naar een eiland om haarzelf in veiligheid te brengen.

Sybrand Buma
Mensen die terroristisch geweld verheerlijken moeten vervolgd kunnen worden. Dat vindt Sybrand Buma, fractievoorzitter van het CDA in de Tweede Kamer. In Knevel en Van den Brink legt hij uit waarom.

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Anousha Nzume, Eelco Bosch van Rosenthal en Geert-Jan Knoops te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Sybrand Buma, Ricky Hoeblal & Geert-Jan Knoops, Els Visser en Eelco Bosch van Rosenthal & Anousha Nzume werd uitgezonden op donderdag 21 augustus door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie