Uitzending
Knevel & Van den Brink - Henk Krol, Joël Voordewind, Jon van Eerd & Simone Kleinsma, Esther Ouwehand vs. Terry Mullen

Henk Krol, JoŽl Voordewind, Jon van Eerd & Simone Kleinsma, Esther Ouwehand vs. Terry Mullen

Knevel & Van den Brink

22-8-2014

| 1654 x bekeken | 0 reacties
6
Henk Krol
De overheid eist ruim twee ton subsidiegeld terug van de voormalige Stichting Vrienden van de Gaykrant van Henk Krol. De oud-hoofdredacteur van de Gay-krant en politicus Krol legt vanavond uit waarom...

JoŽl Voordewind
Nederland moet naast hulpgoederen ook wapens sturen naar Irak, vindt ChristenUnie politicus JoŽl Voordewind. Hij is net terug van een reis naar Irak.

Simone Kleinsma & Jon van Eerd
De populaire tv-serie Moeder ik bij de revue is bewerkt tot muscial. Twee hoofdrolspelers Jon van Eerd en Simone Kleinsma vertellen of de serie echt anders is dan de musical.

Esther Ouwehand & Terry Mullens
Moeten dieren in een circus verboden worden? Esther Ouwehand van Partij van de Dieren ging vandaag op werkbezoek bij het circus van Terry Mullen.

Geert-Jan Knoops en Ricky Hoeblal
Ricky Hoeblal zegt dat hij negen jaar onterecht in de gevangenis heeft gezeten. Samen met zijn advocaat Geert-Jan Knoops vraagt hij de Hoge Raad om herziening van zijn strafzaak.

Eelco Bosch van Rosenthal en Anousha Nzume
Vanochtend kwam er een schokkend filmpje vrij waarbij agenten een zwarte man doodschieten in de Amerikaanse stad St. Louis. In Ferguson is het ook al een week onrustig vanwege een schietpartij....

Els Visser
Els Visser overleefde de schipbreuk in IndonesiŽ. Ze dobberde uren in zee en zwom naar een eiland om haarzelf in veiligheid te brengen.

Sybrand Buma
Mensen die terroristisch geweld verheerlijken moeten vervolgd kunnen worden. Dat vindt Sybrand Buma, fractievoorzitter van het CDA in de Tweede Kamer. In Knevel en Van den Brink legt hij uit waarom.

Christ Klep
Een wapenstilstand in Gaza lijkt verder weg dan ooit en volgens Hamas heeft IsraŽl 'de poorten van de hel geopend'.

Hans Dorrestijn
De VVD roept op de meeuw van de lijst van inheemse diersoorten af te halen.

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Esther Ouwehand, Henk Krol, JoŽl Voordewind, Jon van Eerd en Simone Kleinsma te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Henk Krol, JoŽl Voordewind, Jon van Eerd & Simone Kleinsma, Esther Ouwehand vs. Terry Mullen werd uitgezonden op vrijdag 22 augustus door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie