Uitzending
Knevel & Van den Brink - Joost Vullings, Marith Rebel, Geert van Dieren, Ruben Nicolai en Freek de Jonge

Joost Vullings, Marith Rebel, Geert van Dieren, Ruben Nicolai en Freek de Jonge

Knevel & Van den Brink

27-8-2014

| 1414 x bekeken | 0 reacties
6
Joost Vullings over het verse begrotingsakkoord, Marith Rebel en Geert van Dieren over alcoholgebruik op camping Appelhof en in het algemeen, Ruben Nicolai over de nieuwe serie van Golden Oldies en Freek de Jonge viert zijn 70ste verjaardag bij KvdB.

Joost Vullings
Het kabinet en de bevriende oppositie zijn het eens geworden over de begroting. Waar wordt in 2015 op bezuinigd? En waar gaat extra geld naartoe?

Ruben Nicolai
Het - toen nog - BNN programma Golden Oldies was een van de leukste televisieverrassingen van 2013. En er komt een vervolg!

Freek de Jonge
Freek de Jonge wordt 70 jaar. Wat heeft één van 's lands grootste cabaretiers voor loopbaan gehad? En wat is de betekenis ervan?

Marith Rebel & Geert van Dieren
PvdA-Tweede Kamerlid en oud-huisarts Marith Rebel bracht vandaag een pittig werkbezoek aan jongerencamping De Appelhof, een plek waar de jeugd stevig drinkt.

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Freek de Jonge, Joost Vullings en Ruben Nicolai te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Joost Vullings, Marith Rebel, Geert van Dieren, Ruben Nicolai en Freek de Jonge werd uitgezonden op woensdag 27 augustus door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie