Uitzending
Knevel & Van den Brink - Saskia Belleman, Tom Coronel, Nicolaas Veul, Tim den Besten, Jort Kelder en Kelly Meulenkamp

Saskia Belleman, Tom Coronel, Nicolaas Veul, Tim den Besten, Jort Kelder en Kelly Meulenkamp

Knevel & Van den Brink

19-8-2014

| 1661 x bekeken | 0 reacties
6
Saskia Belleman over het stadsverbod voor Marloes P., Tom Coronel over F1-debutant Max Verstappen, Tim den Besten en Nicolaas Veul over Oudtopia, Jort Kelder en Kelly Meulenkamp over Natuurmonumenten, vrijwilligerswerk en de rol van de overheid.

Jort Kelder & Kelly Meulenkamp
Jort Kelder ergert zich aan oprukkende snelwegen en industrieterreinen rond natuurgebieden. Daarom deed hij vrijwilligerswerk voor Natuurmonumenten.

Tom Coronel
De Nederlander Max Verstappen wordt de jongste Formule 1 coureur ooit. Volgens autocoureur Tom Coronel is hij ‘gekweekt’ voor de Formule 1.

Tim den Besten & Nicolaas Veul
Waarom gaan twee jonge jongens een maand lang in een bejaardentehuis wonen? En wat hebben ze van hun bezoek opgestoken?

Saskia Belleman
Marloes P. mag de komende 2,5 jaar de stad Enschede niet in. Haar ex-man kreeg dit voor elkaar nadat ze in 2009 een moordpoging deed op haar kinderen.

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Jort Kelder, Tom Coronel, Tim den Besten en Nicolaas Veul te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Saskia Belleman, Tom Coronel, Nicolaas Veul, Tim den Besten, Jort Kelder en Kelly Meulenkamp werd uitgezonden op dinsdag 19 augustus door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie