Uitzending
Knevel & Van den Brink - Pieter Waterdrinker, Johan Veenstra, Candy Dulfer en Jörgen Raymann
Knevel & Van den Brink - Pieter Waterdrinker, Johan Veenstra, Candy Dulfer en Jörgen Raymann

Pieter Waterdrinker, Johan Veenstra, Candy Dulfer en Jörgen Raymann

Knevel & Van den Brink

18-8-2014

| 1369 x bekeken | 0 reacties
7
Auteur en Ruslandcorrespondent Pieter Waterdrinker, Schoolrector Johan Veenstra, Saxofonist en ALS ambassadeur Candy Dulfer en cabaretier Jörgen Raymann.

Candy Dulfer
Het zal u wellicht niet ontgaan zijn: de wereld is in de ban van de Ice Bucket Challenge. Bekende sterren gooien een emmer ijskoud water over zich heen en nomineren anderen om dat binnen 24 uur ook...

Johan Veenstra
De scholen zijn weer begonnen vandaag. Een leuke gebeurtenis voor veel kinderen. Maar wat nou als jouw klasgenootje of leraar in een vliegtuig neerstortte in Oekraïne?

Pieter Waterdrinker
Wordt het moeizame vredesoverleg tussen Rusland en Oekraïne serieus genomen in Kiev of het Kremlin? Correspondent Pieter Waterdrinker woont in Rusland en geeft duiding.

Jörgen Raymann
In de serie Het Elfde Gebod vertellen bekende Nederlanders over hun persoonlijke levensregel.

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Candy Dulfer en Jörgen Raymann te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Pieter Waterdrinker, Johan Veenstra, Candy Dulfer en Jörgen Raymann werd uitgezonden op maandag 18 augustus door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie