Uitzending
Knevel & Van den Brink - Lodewijk Asscher, Gerrit Zalm, Björn Kuipers en Gaya Branderhorst

Lodewijk Asscher, Gerrit Zalm, Björn Kuipers en Gaya Branderhorst

Knevel & Van den Brink

26-8-2014

| 1425 x bekeken | 0 reacties
4
Minister Lodewijk Asscher over het in de kiem smoren van radicalisering onder moslimjongeren, Gerrit Zalm over ABN AMRO en de Nederlandse economie, Scheidsrechter Björn Kuipers over zijn succesvolle jaar en Gaya Branderhorst over haar burgerinitiatief tegen seksuele intimidatie van vrouwen op straat.

Gaya Branderhorst
Op straat voor hoer worden uitgescholden, of de vraag krijgen of je misschien seks wil. Dat overkomt actrice Gaya Branderhorst, en vele andere vrouwen, bijna dagelijks.

Gerrit Zalm
Welke verwachtingen heeft oud-minister van Financiën Gerrit Zalm van de Nederlandse economie?

Lodewijk Asscher
Volgens minister Asscher heeft het kabinet de taak om ervoor te zorgen dat 'de radicalen niet winnen' en om jihadisme tegen te gaan.

Björn Kuipers
Björn Kuipers beleeft een topjaar als scheidsrechter. Hij floot prestigieuze wedstrijden. Wat komt er bij kijken om zover te komen?

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Gerrit Zalm, Lodewijk Asscher en Björn Kuipers te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Lodewijk Asscher, Gerrit Zalm, Björn Kuipers en Gaya Branderhorst werd uitgezonden op dinsdag 26 augustus door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!