Uitzending
Knevel & Van den Brink - Wierd Duk, Attiya Gambri, Michiel Servaes, Rena Netjes en Michael Boogerd
Knevel & Van den Brink - Wierd Duk, Attiya Gambri, Michiel Servaes, Rena Netjes en Michael Boogerd

Wierd Duk, Attiya Gambri, Michiel Servaes, Rena Netjes en Michael Boogerd

Knevel & Van den Brink

13-8-2014

| 1642 x bekeken | 0 reacties
5
Correspondent Wierd Duk over Poetin en Oekra´ne. Attiya Gambri over de situatie van christenen in Irak en Kamerlid Michiel Servaes over de mogelijke noodhulp. Rena Netjes over o.a. zionistische complottheorieŰn. Michael Boogerd over zijn nieuwe baan als ploegleider.

Attiya Gamri & Michiel Servaes
Assyrisch christen Attiya Gamri heeft veel contact met christenen in Noord-Irak. PvdA-Kamerlid Michiel Servaes spreekt over de hulp die Nederland aan de vluchtelingen kan bieden.

Rena Netjes
Volgens een hoge ambtenaar van Justitie is ISIS een vooropgezet plan van de zionisten om de islam zwart te maken. Zijn veel moslims deze mening toegedaan?

Wierd Duk
Correspondent Wierd Duk van de Persdienst is net terug uit de Oekra´ense hoofdstad, waar de angst groeit voor een Russische invasie.

Michael Boogerd
Vanmiddag werd er een heuse nieuwe Nederlandse wielerploeg gelanceerd: Roompot Orange Cycling. Michael Boogerd wordt een van de ploegleiders.

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Michael Boogerd en Wierd Duk te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Wierd Duk, Attiya Gambri, Michiel Servaes, Rena Netjes en Michael Boogerd werd uitgezonden op woensdag 13 augustus door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie