Uitzending
Knevel & Van den Brink - Jeroen Pauw, Laura Maaskant, Jessica Durlacher, Arnold Karskens, Euvgenia Parakhina, Wilfred Genee

Jeroen Pauw, Laura Maaskant, Jessica Durlacher, Arnold Karskens, Euvgenia Parakhina, Wilfred Genee

Knevel & Van den Brink

29-8-2014

| 1906 x bekeken | 0 reacties
5
In deze laatste aflevering van kvdb blikken we met schrijver Jessica Durlache, oorlogsverslaggever Arnold Karskens, danscoach Euvgenia Parakhina en sportjournalist Wilfred Genee terug op een enerverende zomer, Laura Maaskant raakte in een eerder optreden bij kvdb de harten van vele mensen en Jeroen Pauw is maandag op de buis met zijn nieuwe programma PAUW!

Laura Maaskant
Laura Maaskant raakte de harten van honderdduizenden mensen met haar interview eerder deze zomer bij Knevel & van den Brink. En met haar boek Leef! dat inmiddels al aan de achtste druk toe is.

Jeroen Pauw
Jeroen Pauw komt volgende week terug op de buis. En niet alleen met zijn nieuwe talkshow Pauw!

Arnold Karskens
Deze zomer stond helaas ook in het teken van de gewelddadige terroristische organisatie ISIS die in SyriŰ en Irak actief is. Oorlogsverslaggever Arnold Karskens vertelt welk moment deze zomer de...

Jessica Durlacher
We blikken terug op de zomer met schrijver Jessica Durlache, oorlogsverslaggever Arnold Karskens, danscoach Euvgenia Parakhina en sportjournalist Wilfred Genee.

Euvgenia Parakhina
We blikken terug op de zomer met danscoach Euvgenia Parakhina, oorlogsverslaggever Arnold Karskens, sportjournalist Wilfred Genee en schrijver Jessica Durlacher.

Wilfred Genee
Deze zomer stond voor presentator Wilfred Genee vooral in het teken van voetbal en wielrennen. Wat was zijn sportmoment van deze zomer?

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Arnold Karskens, Euvgenia Parakhina, Jeroen Pauw, Jessica Durlacher en Wilfred Genee te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Jeroen Pauw, Laura Maaskant, Jessica Durlacher, Arnold Karskens, Euvgenia Parakhina, Wilfred Genee werd uitgezonden op vrijdag 29 augustus door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie