Uitzending
Kassa - 6-10-2018

6-10-2018

Kassa

2426 x bekeken | 0 reacties
6
Kassa besteedt aandacht aan nachtlenzen. Deze lenzen draag je tijdens je slaap, maar is dat geheel zonder risico? Verder hebben we het over overlijdensrisicoverzekeringen, want daar kun je op besparen! En Tele2 betaalt teveel rekeningen niet terug.

Adviseur verzuimt massaal klant te informeren over premiedaling
Financieel adviseurs overtreden massaal de Wet op het financieel toezicht (Wft) door klanten niet of onvoldoende te wijzen op tussentijdse premiedalingen van afgesloten financiële producten, zoals overlijdensrisicoverzekeringen. Dat blijkt uit een enquête van Kassa van onder zowel consumenten als adviseurs.

Nachtlenzen voor kinderen: oplossing of probleem?
Zonder hulpmiddelen overdag scherp kunnen zien hoewel je bijziend bent? Het kan. De oplossing: nachtlenzen, of officieel de OrthoK-lenzen. Bij uitstek geschikt voor kinderen omdat het op jonge leeftijd de achteruitgang van de ogen kan afremmen. Toch waarschuwen oogartsen voor de risico’s. Hoe veilig is de nachtlens?

Bon Bini Belbus: Elektriciteitsbedrijf stuurt onterecht hoge rekeningen
De Belbus is op Bonaire! Vijf weken lang lost Amber met de Bon Bini Belbus consumentenproblemen op in Caribisch Nederland. Bonaire is namelijk, samen met Saba en Sint Eustatius, een bijzondere gemeente van Nederland. En dat betekent dat ook hier werk aan de winkel is.

De presentatie was in handen van Brecht van Hulten. Deze uitzending van het programma Kassa werd uitgezonden op zaterdag 6 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie