Uitzending
Kassa - 23-5-2015

23-5-2015

Kassa

1222 x bekeken | 0 reacties
6
Enorme prijsverschillen bij uittreksel persoonsgegevens. De prijzen voor een standaard uittreksel Basisregistratie Personen lopen sterk uiteen. Dat blijkt uit onderzoek van het consumentenprogramma Kassa. Het verschil tussen de goedkoopste en duurste gemeente is 22,70. Er zijn ook gemeenten die het gratis doen. Welke zijn dat en waarom kunnen zij het gratis doen?

Bewoners Rossum bezorgd over afvalwaterinjecties. Bewoners van het Twentse dorp Rossum maken zich zorgen over de werkzaamheden van de NAM. Het bedrijf spuit onder hoge druk afvalwater in de voormalige gaswinninggebieden. Volgens de bewoners ontstaan er hierdoor scheuren in hun huizen en vervuilt de NAM het milieu en de omgeving. Mag dat zomaar?

Test: tapas uit de supermarkt. Lekker een hapje bij de borrel 's avonds of 's middags op een warme zomerdag. Tapas bestaan onder andere uit gemarineerde tomaten, olijven, aioli, kipspiesjes, chorizo en stukjes worst. Die kan je heel makkelijk in de supermarkt kopen, maar is dat een beetje weg te krijgen? Wij deden de test in Barcelona!

De presentatie was in handen van Brecht van Hulten. Deze uitzending van het programma Kassa werd uitgezonden op zaterdag 23 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie