Uitzending
Jinek - 5-4-2019

5-4-2019

Jinek

1739 x bekeken | 0 reacties
6
Kamervoorzitter Khadija Arib over honderd jaar algemeen kiesrecht. Het is dit jaar precies honderd jaar geleden dat vrouwen in Nederland het recht kregen hun stem uit te brengen bij verkiezingen. Voor Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib reden het hele jaar stil te staan bij het algemeen kiesrecht voor mannen én vrouwen. Met de Kamervoorzitter bespreken we onder meer het probleem van ondervertegenwoordiging van vrouwen op het Binnenhof.

Paul de Leeuw en Simone Kleinsma gaan samen de vloer op met 'Hello, Dolly!' Paul de Leeuw en Simone Kleinsma delen als collega's niet alleen de zaterdagavond op RTL4. Zojuist werd bekend dat ze in de musical Hello, Dolly! ook nog eens elkaars geliefden zullen spelen. Vanavond vertellen ze over de musical én over hun bijzondere vriendschap.

Dominique van der Heyde en Annet de Jong over de tv-serie Morten. Hun jarenlange ervaring als politiek verslaggevers op het Binnenhof leverde zoveel inspiratie op dat Dominique van der Heyde en Annet de Jong de politieke trilogie Morten schreven. Een thriller vol politiek en persoonlijk drama. En nu is er de tv-serie. Beiden schuiven vanavond aan.

In deze uitzending van Jinek waren Dominique van der Heyde, Khadija Arib, Paul de Leeuw en Simone Kleinsma te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 5 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie