Uitzending
Jinek - 2-4-2019

2-4-2019

Jinek

1168 x bekeken | 0 reacties
5
Dominic Seldis en Peter Pannekoek over de vijfde 'Avond van de Filmmuziek'. Tijdens de vijfde 'Avond van de Filmmuziek' wordt de mooiste muziek gespeeld door het Metropole Orkest: van James Bond tot Titanic en van Star Wars tot Requiem for a dream. Bij deze vijfde editie is de presentatie in handen van filmliefhebber Peter Pannekoek en een van 's werelds beste contrabassisten, Dominic Seldis, is de co-host. Vanavond schuiven beide heren aan.

Joost Wolters werd vermoord door een man die niet vrij had mogen zijn. Morgen debatteert de Tweede Kamer over het onderzoek naar Michael P., de moordenaar van Anne Faber. Uit maar liefst drie rapporten blijkt hoe de instanties in deze zaak hebben gefaald. En pijnlijk genoeg is dit niet de eerste keer dat het zo mis ging. Ook Joost (38) werd vanuit het niets vermoord door een man die eigenlijk niet op verlof had gemogen. De vriendin en zus van Joost doen hun verhaal.

Saskia Belleman en Peter R. de Vries over de laatste zittingsdag in proces-Holleeder. Het is vandaag de 61e en tevens de laatste zittingsdag van het proces tegen Willem Holleeder. Holleeder kreeg vandaag in de extra beveiligde rechtbank van Amsterdam het laatste woord. Aan tafel: Telegraaf-rechtbankverslaggever Saskia Belleman en misdaadverslaggever Ún getuige in de zaak, Peter R. de Vries.

In deze uitzending van Jinek waren Dominic Seldis, Peter Pannekoek en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op dinsdag 2 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie